Cilin subjekt politik do të votoni nëse kësaj të diele do të mbahen zgjedhjet në Ulqin?

Choose one answer:
Socialdemokratet
UDSH
Partia boshnjake
Demokratet
Forca me aletatët
SNP dhe DF
SDP
Partia Demokratike me aleatët
URA
DPS (PDS)
Voting ends . Voting ended .
{{ notification }}
This voting is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cilin subjekt politik do të votoni nëse kësaj të diele do të mbahen zgjedhjet në Ulqin?

{{ percent[index] }}% ({{ answer.votes }} votes) {{ answer.answer }}

Total votes: {{ content.poll.total_votes }}